tiistai 12. tammikuuta 2010

Kotiäitiyden loppu

Niin siinä vain kävi, että tänään aloitin työt lähes neljän kotiäitivuoden jälkeen. Sain mukavantuntuisen työn kotimme läheltä ja saan tehdä lyhennettyä päivää. Niin täydellistä, että tuntuu uskomattomalta. Tuntuu myös haikealta; tässäkö nämä kotona vietetyt vuodet olivat? Haikeus sikseen, nelilapsinen perhe tarvitsee kahdet tulot. Onneksi lyhyiden työpäivien jälkeen ennättää vielä tehdä paljon.
Tämä on näköalani, kun istun koneella. Ikkunalaudalla on vielä Villeroy & Bochin soivat lahjapaketit. Jokaiseen lahjalaatikkoon menee kaksi tuikkua ja valo kajastaa kauniisti reiistä. Ensimmäisen ostin siltä seisomalta kun sen näin kolmisen vuotta sitten. Toisen puoleen hintaan alennusmyynnistä ja kolmannen sain myöskin alennettuun hintaan. Pidän näistä todella paljon! Ehkä joutaisivat jo kellariin muiden joulukoristeiden seuraksi, mutta kun en vielä raaski.

Neulontarintamalla lahjasukat ovat melkein valmiit. Aloitin kokonaan uuden projektin, joten huovutetut lapaset ja niiden koristeet saavat nyt odottaa. Palaan tähän uuteen projektiin, kun on enemmän näytettävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti