torstai 16. lokakuuta 2014

villasukat hyväntekeväisyyteen

Netissä osui silmiini hyväntekeväisyystempaus, jossa kerättiin villasukkia asunnottomien hyväksi. Tämä kampanja vetosi minuun, sillä olemme juuri tehneet onnistuneet asuntokaupat. Ison remontin jälkeen pääsemme muuttamaan uuteen kotiin:)
Kiitollisena siitä, mitä meillä on ja surullisena siitä, että kaikilla ei näin ole sekä halusta auttaa, kudoin kaksi paria villasukkia. Yhdet naisten ja yhdet miesten. Poseerauskuvassa sukat ovat Mieheni ja Teinin jaloissa. Tein perusvillasukat lankoina Novitan 7veljestä harmaa ja 7veljestä raita, sukkapuikot 3,5. Toivottavasti sukat tuovat lämpöä ja hyvää mieltä saajilleen.
Tässä vielä suora ote Asunnottomien yö-kansalaisliikkeen nettisivuilta:

Tämä on sinulle, jolla on lämmin sydän ja varpaat sekä halu auttaa heitä, joilla ei välttämättä näin ole. Asunnottomien yö järjestetään valtakunnallisesti 17.10.2014 ja siinä tapahtumassa villasukat päätyvät 100% varmasti todelliseen tarpeeseen. A-klinikkasäätiö haastaa kaikki mukaan Asunnottomien yön villasukkakeräykseen. Tavoitteemme on kerätä vähintään 1000 paria uusia miesten ja naisten villasukkia jaettaviksi eri kaupungeissa ympäri Suomen tuolloin Asunnottomien yönä 17.10. Mikäli haluat osallistua talkoisiin, laita puikot viuhumaan ja valmiita sukkia/sukkalankoja tulemaan: A-klinikkasäätiö/Sukkakeräys Maistraatinportti 2, 00240 Helsinki Postittamisen sijaan sukkia voi myös tuoda A-klinikkasäätiön keskustoimistolle Länsi-Pasilaan tai muihin säätiön yksiköihin, joita löytyy mm. Hämeestä ja Länsi-Suomesta. Huomioithan, että suuri osa esim. A-klinikoista on kuntien tai kuntayhtymien ylläpitämiä. Pystymme siis järjestämään keräystä vain A-klinikkasäätiön toimipisteissä, joiden yhteystiedot löydät täältä: http://bit.ly/1slFCr

3 kommenttia:

 1. Todella kauniit sukat. Lämmittävät varmasti niin jalkoja kuin mieltäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heidi. Minustakin harmaa yhdistettynä valmiiksi raidoitettuihin lankoihin teki sukista kauniit :)

   Poista
 2. Olisko sulla antaa näin kauniisiin ja istuviin sukkiin tarkkaa ohjetta? ❤️

  Syysterveisin: Tinny

  VastaaPoista