sunnuntai 26. lokakuuta 2014

säärystimet

Hulluilta Päiviltä mukaan tarttui neljä kerää todella pehmeää Debbie Blissin Wendy -lankaa. Ajattelin, että lanka sopisi hyvin tyttöjen säärystimiin.
En ole aiemmin neulonut säärystimiä, joten halusin testata kahta eri mallia. Malleiksi valitsin Some Cloudy Day pienellä muunnoksella sekä Fiinaneuleen ohjeen myös pienellä muunnoksella.
Vasemman säärystinparin malli on Some Cloudy Day, tehty 60 silmukalla. Oikean säärystinparin malli on Fiinaneuleen, tehty 56 silmukalla. Molemmat mallit olivat nopeita neulottavia. Sukkapuikot 4 ja lankaa meni 50g / säärystin. Noin 150 cm:lle tytöille tämä riitti nippa nappa. Seuraavat säärystimet saavat olla pidemmät ja voisivat olla pitsisemmät :)
Tytöt tykkäävät uusista säärystimistään :) ja se on aina paras palaute äidille :)

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille tänne kurkkville. Ensi kerralla esittelyvuorossa kauniit lapaset timanteilla :) pysykää kuulolla:):)

7 kommenttia:

 1. Molemmat säärystimet on todella kauniit ♥ Lapasia odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Eerika! Ovat olleet ahkerassa käytössä valmistumisen jälkeen :)

   Poista
 2. Juu, lapasia odotellessa. Nuo edellisen postauksen sukat pääsevät kyllä kokeiluun, jahka tässä ehditään.

  Työmatkavirkkaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Tuo sukkien räjähtänyt helmineule on kyllä hauska. Itse kudoin värikkäällä langalla helmineuletta ja yksivärisellä aina vain oikein. Näyttävä pinta ja kuitenkin helppo. Iloa käsitöihisi työmatkoille :)

   Poista
 3. Ihania :) Mistähän tuon some cloudy day-mallin saisi suomeksi? :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Hei! Ihastuin noihin neulomiisi säärystimiin ja ajattelin neuloa sellaiset kahdelle pojantyttärilleni. Ne olisivat luistellessa varmaan lämpimät. Metsästin ohjeen Fiina-neuleen sivuilta, mutta olisin kysynyt: Oletko neulonut ne yhtenä pötkönä vai oletko käyttänyt Fiinan ohjeessa olevia kavennuksia? Mietin, että varmaankin naisen jalka on kurvikas mutta kun on kysymyksessä tyttäret 8 ja 5v. niin mahtaako niitä tarvita? Kuinka sinä sen teit. Minkä korkuiset nuo ovat :-)
  Terveisin Siiri

  VastaaPoista