sunnuntai 5. lokakuuta 2014

villapaidasta tulikin villasukat

Yhteen aikaan kuopus tykkäsi paljon nalleista. Kuvan nalle oli usein leikeissä mukana ja tälle nallelle ostin langat villapaitaa varten. Pari kertaa aloitin, mutta lanka+minä+malli emme olleet yhteistyökykyisiä. Niinpä lanka pääsi marinoitumaan lankakoriin.
Kun kuopus tarvitsi uudet paksummat villasukat, lankakorista pomppasi tuo yhteistyökyvytön lanka. Otin langan haasteena ja yhdistin sen yksiväriseen lankaan. Langoista tuli kauniin suklaiset villasukat.
Ruskea lanka 7 Veljestä ja kirjava ruskea 7 Veljestä Polkka. Tuo polkka on aivan kamala lanka. Kuviosta saa päänsäryn ja laadussa on toivomisen varaa. En tykkää, että lankoihin tehdään solmuja (tuotannollisista syistä???) ja kun solmun jälkeen raportti ei jatku oikeasta kohdasta, niin hermohan siinä menee. Varsinkin kun minulla on tämä fiksaatio, että raitojen on osuttava molemmissa sukissa lähes täydellisesti kohdilleen.
Puikot 3,5, silmukoita 48, vahvennettu kantapää 27 silmukkaa. Raidoitus 2/2 ja resori 2O 2N. Kauniit suklaiset sukat, joista lapsi tykkää. Loppu Polkka-lanka meni roskiin ja itselle muistiin älä osta Polkka-lankaa, ellet halua menettää hermoja ;)

4 kommenttia:

 1. Ihanat villasukat ja kivasti vähän huumorillakin sävytetty postaus:)

  VastaaPoista
 2. Hei,

  kiva, että täältä löytyy taas käsitöitä! Molemmat sukat on hienot, mutta valitettavasti nuo Novitan langat yllättävät joskus. Mulla taisi Purolangassa vaihtua rapotti kesken langan, vaikka ei ollut edes solmua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva kuulla, että käsitöiden esittely miellyttää. Käsitöitä täällä kuitenkin koko ajan teen :) Jep, Novitan langoissa laatu todellakin vaihtelee. Joka kerta vähän jännittää, mitä kerä oikein pitää sisällään. Varsinkin nuo värikkäät langat ovat yllätyksiä täynnä :)

   Poista