torstai 9. lokakuuta 2014

kontioiden kaveriksi papukaijat

Sain päähäni, että kuopuksen uudet Kontiot tarvitsevat uudet villasukat. (Mikäköhän perustelu tämäkin on...) Lankakoristani löytyi jämäkerä Novita Linnut Papukaija-lankaa. Koska jämäkerä ei olisi yksinään riittänyt, yhdistin sen mustaan Nalleen.
Nämä ovat minusta niin pirteät sukat:) Tulee väkisinkin energinen olo, kun katsoo näitä. Musta väri sekä rauhoittaa että korostaa pirteitä värejä. Puikot 3, silmukoita 52, vahvistettu kantapää 29 silmukkaa. Resori 2O2N, ja raidat 2/2. Hauskaa, miten musta raita on ohuempi kuin värikäs raita, mutta se johtuu siitä, että musta on Nallea ja värikäs 7veikkaa.
Kuopus tykkää uusista sukistaan, vaikka sukissa onkin pinkit raidat. Tein tarkoituksella näihin vähän kasvuvaraa, sillä pojalla on tällä hetkellä aika monet villasukat.

Täällä valmistuu sukkia kuin liukuhihnalta, joten lisää sukkaesittelyjä on luvassa, kunhan saan pääteltyä ja kuvattua:) Iloa viikkoonne!

6 kommenttia:

 1. Onpa iloisen väriset sukat :) Tosiaan, mustat raidat passaavat noihin kuin nenä päähän!

  VastaaPoista
 2. Hienot sukat! Musta sopii iloisenkirjavan langan pariksi oikein mainiosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heidi! Itsekin yllätyin, miten hyvin musta sopii kirjavan langan kaveriksi ;)

   Poista
 3. Kauniit sukat! Eipä ole tullut mieleen yhdistää nallea ja seiska veikkaa. Meidän pojille pinkki ei olisi ongelma. Se on yksi lempiväreistä. Raidat sen sijaan ei miellytä vaatteissa. Liekkö saaneet yliannostuksen marimekkoa pienempänä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Minna. Meidän poika piti pinkistä pienempänä, mutta nyt ei enää. Harmi, pinkki sopii mielestäni tosi hyvin pojille. Ihanaa, että teidän pojat pitävät pinkistä. Toivottavasti oppivat vielä uudestaan pitämään raidoista :)

   Poista