maanantai 12. maaliskuuta 2012

Vitriinikaappi herkuille


Lapsilla ei tässä uudessa kodissa ole leikkikeittiötä, sillä sille ei valitettavasti ole tilaa. Neidit A ja B kuitenkin mielellään leikkivät virkkaamillani herkuilla ja kattavat posliiniastiat nukeille, barbeille tai pupuille, joten jotain oli keksittävä. Etsin pitkään oikean kokoista ja hintaista vitriinikaappia ja sitten se löytyi huuto.netistä. Pohjamaali ja kolme kerrosta valkoista Helmi-maalia teki ihmeistä.
Nyt herkkukaappi on valmis, mutta herkkuja tarvitaan kuulemma lisää. Tilasin tytöille myös Mailegin prinsessan herneineen ja patjoineen ja sen paikka on kaapin päällä. Kaapin päälle on tulossa lamppu, mutta se ei ole vielä saapunut. Tässä vielä kuva, miltä kaappi näytti ennen kunnostamista. Kuva on Huuto.netistä Aurinkoista alkavaa viikkoa!

3 kommenttia:

  1. Siitä tuli upea! Ihanat nuo oven koristelistat tai leikkaukset, mitä ovatkaan. Ja mitä herkkuja, nam:)

    VastaaPoista
  2. Upea kaappi! En itse osais edes lähteä suunnittelemaan tuollaista. Ihana herkkukaappi. Meillekin tuollaiselle olis tarvetta. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Maria Ja Norppastiina! Kaappi on tytöille mieluinen ja sinne saa ihanasti herkkuja ja posliiniastioita säilöön. Vaikka kaapissa oli iso työ, niin kyllä lopputulos palkitsee. Miehen täytyy vielä tehdä kaapin ovelle jotain, sillä se on liian tiukka.

    VastaaPoista