perjantai 23. maaliskuuta 2012

Lainapenkki


Olen joskus maininnut, että minulla on kaksi siskoa. On mukavaa, että on sisaruksia monestakin syystä. Yksi syy on huonekalujen kierrätys (koskee myös verhoja). Meillä on ollut siskojen kesken tapana vaihdella huonekaluja, myydä niitä toisillemme ja antaa niitä hoitoon. Näppärää, eikö?

Tämä penkki on meillä lainassa siskoltani, sillä sille ei löytynyt paikkaa siskoni kotoa muuton jälkeen. Itse taas olin kuumeiseti miettinyt meille maalle eteisen kalustusta ja sisustusta. Sopii mielestäni täydellisesti eteiseemme! Kiitos paljon!

Mieheni maalasi eteisen pari viikkoa sitten Sadolinin Maalman Värit tumma Monaco-sävyllä. Tykkään kovasti. Ihanaa kun valkoiset seinät saavat väriä. Sorsataulut penkin päällä olemme mieheni kanssa raahanneet repussa parikymmentä vuotta sitten Uudesta Seelannista. Kaapeista olen postannut blogissani aiemmin - ne ovat tuunatut Ikean vaatekaapit. Poistin kuvausta varten eteisen maton, joka on käytännöllinen, mutta ei niin kaunis. Älkää huomioiko tavarakasoja vaatekaappien päällä.

Iloa viikonloppuunne! Minulta on pyydetty virkattujen munien ohjetta. Yritän sellaisen kirjoittaa jossain välissä.

4 kommenttia:

 1. Kaunista ja rauhallisen tunnelmallista eteisessäsi! Nämä kuvat ovat siis maalta?
  Kivaa vaihtelua saa todella jos voi vaihdella kalusteita ja tekstiilejä sisarten tai ystävien kanssa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Maria! Kyllä, nämä kuvat ovat maalta. Meidän eteinen ei oikeasti juuri koskaan näytä näin siistiltä. Todellisuudessa eteinen on täynnä kenkiä, saappaita, työkaluja ja erinäisiä vaatteita. Mutta näin kai se on muillakin lapsiperheillä. Hyvää viikonalkua!

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja blogi täynnä!
  Nyt tänne eksyin.... :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos Home Sweet England. Kiva, että blogini miellyttää!

  VastaaPoista