maanantai 19. maaliskuuta 2012

Virkattuja pääsiäismunia


Tykkään Novitan mini lankakeristä. Paketissa on kymmenen kauniin sävyistä 10 g:n akryylilankaa ja niitä myydään m.m. tiimareissa ja tarjoustaloissa. Nyt sorruin taas näihin lankoihin ja innostuin virkkaamaan pääsiäismunia.

Ensin ajattelin tehdä raidallisia, mutta sitten päädyinkin yksivärisiin. Harkitsin ripustusnauhojen virkkaamista, mutta sitten päädyinkin jättämään ne ilman ripustusmahdollisuutta. Tällä hetkellä mietin, josko koristelisin osan rusetein tai lasihelmin, mutta ainakin toistaiseksi ne miellyttävät silmääni juuri tuollaisina - yksinkertainen on kaunista.

Näitä virkattuja munia on näkynyt monissa blogeissa ja neuleohjesivuilla. En jaksanut etsiä ohjetta, vaan toteutus on omasta päästä. Lankana Novitan minilangat, koukku 2,5. Yhdestä minikerästä sai kolme munaa. Minulla on toinenkin pääsiäismunaprojekti työn alla. Esittelen, kun tulee valmista. Ai niin, ja pitäähän minun esitellä sekin projekti, mihin ne ensimmäiset minilankakerät menivät. Mukavaa viikon alkua!

6 kommenttia:

 1. Nämä ovat söpöjä! Värit ovat ihania. Kiva koriste pääsiäiseksi. Todellakin, kauniita ihan tällaisinaan.

  VastaaPoista
 2. Voi mitä kaikkia ihania käsitöitä täällä on! Tosi ihania juttuja!

  VastaaPoista
 3. Kauniit värit. En olekaan kuullut/nähnyt noita minikeriä, täytyykin mennä tarkistamaan meidän Tiimarin tilanne...

  -Tuija-

  VastaaPoista
 4. Juuri tänään aloin virkkaamaan samanlaisia. Tai siis ensimmäinen on kesken. Ja siitä on tulossa liian suuri. Onko sulla tuolla vanua sisällä? Ja jos ohjeen jaksat naputella niin kiitollisena sen vastaan ottaisin. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos virkattujen munien saamista kehuista! Kiitos Tuire muidenkin käsitöitteni saamista ihailuista!
  Lisäsin NorppaStiina juuri ohjeen, jospa siitä olisi apua.

  VastaaPoista
 6. Heippa!

  Saanko lainata yhtä kuvaasi bloginiini? Linkin kera tietysti.
  Virkkaisin samanlaisia munia keväiseen askarteluun :)

  VastaaPoista