perjantai 12. kesäkuuta 2015

tuunattu vaatekaappi

Tuunaamalla Ikean taviskaapista saa ihan erinäköisen :) Vastaavanlaisen tuunauksen olemme tehneet Miehen kanssa aikaisemminkin ja vaikka Mies ei riemusta kiljunut, niin onnistuin kuitenkin ylipuhumaan hänet :) Tällä kertaa laitoimme alaosaan laatikot ja kaapin yläreunaa kiertää lista. Sokkelilista puuttuu vielä, tai sitten pitää vaihtaa huonekalumaiset jalat vaatekaappiin. Yksinkertaisin ja halvin ovimalli ja hyvin yksinkertaista listaa. Kulmien sahaus jiiriin ja liimaus. Listojen annettiin kuivua yön yli ja sitten tapetin liisteröinti. Tapettia oli jäänyt yli huoneen tapetoinnista, joten olin iloinen kun se saatiin hyödynnettyä. Vähän viimeistelyä. Ovien nupit ovat samat, jotka laitoimme yöpöytiin. Vaatekaapin laatikoihin laitettiin saman väriset, mutta eri malliset vetimet. Omista varastoista löytyi kaksi messinkikoukkua ja ne kiinnitimme vaatekaapin päätyyn. Nyt on vaaleanpunaisia kukkia ja runsaasti kultaisia yksityiskohtia :) Arvaatte varmaan, että kaksostyttäremme ihastelevat tätä huonetta :)

6 kommenttia:

 1. Onpa hieno tuunaus! Edullisesti ja nopeasti saa ihan erinäköistä. Kaunis huone muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista, Anis! Pitää vain nähdä hieman vaivaa ja johan ilme muuttuu :)

   Poista
 2. Minäkin ihastelen!
  Ihan prinsessahuone..tosi kivalta näyttää vaatekaappituunaus.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi :) Taidan itsekin olla vielä jossain prinsessavaiheessa, kun vaaleanpunainen ja kulta miellyttävät :)

   Poista
 3. Kauniit kaapit olette tuunanneet! Onnistuneesti tehty kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oi kiitos :) Itsekin olen tyytyväinen kokonaisuuteen ja ihmeen hyvin kaikki sopii yhteen vaikka kaikki on hankittu eri paikoista ja eri aikoina :)

   Poista