lauantai 9. elokuuta 2014

Riviera Maison -säilytyslaatikko

tai siis Riviera Maison -kahvat ja tavallinen säilytyslaatikko :)
Tämä säilytyslaatikko on ollut meillä monta vuotta. Olin jo hävittämässä sitä, kunnes pari vuotta sitten toimme sen maalle, kiristimme ja lisäsimme ruuveja, teimme uuden pohjan.
Terassin suojassa laatikko toipui saamastaan huonosta kohtelusta eli vesi- ja lumisateista ja lojumisesta märällä nurmella, välillä mudassa. Viime syksynä keksin maalata säilytyslaatikon valkoiseksi.
Laatikko oli tumma ja RTV:n (tämä ei ole mainos, vaan käännyn aina heidän puoleensa kun tarvitsen neuvoja maalausasioissa) suositusten mukaisesti maalasin laatikon Värisilmä Peitto -maalilla. Syksyllä maalasin kolme kertaa ja nyt vielä kertaalleen ennen kahvojen asennusta.
En tiedä, mihin nämä ihanat kahvat on oikeasti tarkoitettu, mutta tähän tarkoitukseen ne ovat täydelliset. Minulla oli ensin hankittuna rautakaupan pienemmät kahvat, mutta Mies ei saanut niitä asennetua, sillä ruuviväli pysytysuunnassa oli väärä laatikon paneeliin nähden.
Säilytyslaatikon tuunaus inspiroi minut ompelemaan vanhoihin tyynyihin ja ale-tyynyihin uusia päällisiä harmaan sävyissä ja nyt ne sopivat täydellisesti tänne :) Innostuin myös jynssäämään terassin mäntysaippualla ja juuriharjalla. Puhtaus on tärkeä osa kaunista sisustusta :)
Takaterassille on suunnitteilla uuden käynnin avaaminen, joten enempää tälle terassille ei nyt tässä vaiheessa tehdä, vaikkakin mieli tekisi hankkia pieni pöytä puutuolien väliin :) Säilytyslaatikossa muuten säilytettään lasten ulkoleluja, joten laatikko on ahkerassa käytössä. Olen iloinen, etten hävittänyt tätä laatikkoa silloin kun se oli kärsinyt kovia.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Monesti olemassa olevasta saa paremman kuin uudesta, sinä onnistuit taas upeasti, wau :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis! Aina kannattaa hyödyntää olemassaolevaa :) Ja ostamalla käytettyä ja tuunaamalla saa omannäköistä edullisesti. Mukavaa elokuun jatkoa!

    VastaaPoista