maanantai 25. elokuuta 2014

rapujuhlien aikaan

Mies kokosi paviljongin pihallemme. Paviljonkiin kannettiin neliönmallinen pöytä (hankinta monen vuoden takaa) ja Ikean edulliset kahvilatuolit (loistohankinta viime kesältä). Vanhat parvekematot rajaavat tilan ja tuovat juhlantuntua.
Tuoleilla on eri-ikäisä pehmusteita, jotka on rapujuhlien kunniaksi verhoiltu punavalkoisilla kankailla. Katossa roikkuu punavalkoinen viirinauha.
Suurimman osan viirinauhan viireistä olen ommellut jo muutama vuosi sitten, mutta nyt vasta sain aikaiseksi ommella ne lippunauhaksi. Yksi kankaista on Miehen vanhasta paidasta, mukana on myös vanhasta puhkikuluneesta lakanasta pelastettu punainen monogrammi.
Rapujuhlia vietettiin myös nukkekodissa, missä kaksoset olivat loihtineet Fimosta paahtoleipää ja rapuja, sekä kattaneet kauniisti.
Seuraavaksi voisinkin esitellä prinsessoille sopivan rahin. Jonkun verran pitää kiirettä, kun täällä valmistaudutaan esikoisen rippijuhliin :)

4 kommenttia:

 1. Miten kauniisti kaikki laitettu! Tuosta paviljongista unelmoin ja olin jo melko lähellä klikata ostoskoriin... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ira. Tämä paviljonki on osoittautunut huippuostokseksi :) Niin monet ihanat juhlat sen suojissa on jo vietetty. Ja se on helppo koristella vaihtelevasti eri teemoihin sopivaksi.

   Poista
 2. Onpa kutsuvan näköinen paviljonki ja kaunis väriteema. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ninnu! Tuossa paviljongissa on jotain erityistä, se suorastaan kutsuu luokseen :)

   Poista