tiistai 15. heinäkuuta 2014

virkattu vauvan nuttu ja myssy

siis nukkekotivauvan :)
Vauvalla oli alunperin päällä huppari. Se ei ollut ollenkaan vauvamainen asu, joten riisuimme hupparin ja alta paljastui valkoiset paita ja housut.
Ensin tein myssyn. Ohje löytyi googlettamalla vauvojen hattujen ohjeita. Tämä on tehty kuvan perusteella, ei minkään yksittäisen ohjeen.
Kietaisunuttu oli kokeilu, josta tulikin onnistunut heti ensi yrittämällä :) Joskus käy tuuri :) Nuttu ja myssy on tehty helmilangasta, 1 mm:n koukulla. Satiininauha on kierrätetty jostain vaatteesta.
Voi kuinka tämä vauvan huone näyttää vielä niin tyhjältä. Ei mitään leluja, ei edes uudinverhoja kehdon päällä. Tuolin olen maalannut ja verhoillut; puputaulu on itsepistelemäni. Virkkaamani kastemekko roikkuu seinällä.

Vaaleanpunaista tiistaita kaikille tänne kurkkiville :)

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihanat!! Aika pientä näpertämistä, mutta saa valmista illassa ;o) ainakin silloin kun onnistuu kerralla. Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. ihana huone ja ihanat vaatteet ja ihana ihana ihana <3 Olet sinä taitava, mistäköhän sitä saisi lisää tunteja päiviin, että kerkeisi kaiken ihanan toteuttaa? :)

    VastaaPoista