maanantai 7. heinäkuuta 2014

pioneja ja tuoleja

Pihalla pionin valtavat kukat olivat taittaneet varret, joten minulla oli hyvä syy kerätä kukkia maljakkoon. Kyllä ovat kauniita!
Nukkekotirintamalla olen korjannut yhtä tuolia ja maalannut tuoleja valkoiseksi. Olen nähnyt monilla niin kauniita vaaleasti sisustettuja nukkekoteja, että sain ihan uutta intoa maalata tummia huonekaluja valkoisiksi. Reilun vuoden verran kuvan kaksi tummaa tuolia ovat odottaneet inspiraatiota jatkaa maalausurakkaa :) Kun inspiraatio taas löytyi piti tietysti ostaa yksi puuvalmis syöttötuoli nukkekodin vauvalle. Lisää projekteja keskeneräisten jatkoksi ;)
Helteistä ja mukavaa maanantaita!

6 kommenttia:

 1. Pionien aika on nyt ja kyllä ne ovatkin upeita!
  Ihailen noita nukkekodin kalusteita ja nukkien vaatteita ym!
  Olet taitava ja sinnikäs, kun jaksat tehdä noin pientä värkkäilyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi. Välillä kyllä mietin itsekseni, että onko näissä minivärkkäilyissäni järjen hiventä, mutta kivaa se on ;) Aurinkoista kesää Sinulle!

   Poista
 2. Oi miten kauniita nuo pionisi ovatkaan! Minäkin pääsin tänä keväänä istuttamistani pioneista hetken iloitsemaan, yksi niistä suostui jo nimittäin tekemään kaksi kukkaa. Niistäkin riitti meillä iloa pitkään vaikka samaisesta syystä jouduin ne sisälle maljakkoon leikkaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mari :) Pionit ovat niin ihania ja kauniita, oikeita kukkien kuningattaria!

   Poista
 3. Todella kauniita pioneja :o) näyttää vähän samalta lajikkeelta kuin omani. Itse maltoin ottaa vain muutamia kukoistuksia sisälle, mutta tuntuu että niiden tuoksu täyttää koko kodin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Mari! Pionit ovat ihania!!! Tuoksu on myös ihana ja todellakin täyttää koko kodin :) En minäkään olisi malttanut leikata maljakkoon, mutta kun sade oli taittanut varret, niin minä ikäänkuin pelastin ne laikkaamalla ne maljakkoon :)

  VastaaPoista