sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Virkatut penaalit

Näin Koukutettu blogissa jokin aika sitten aivan ihanan virkatun penaalin. Näytin sen kaksostytöille ja siitä lähtien minua on hoputettu tekemään heille sellaiset. Näitä penaaleja haluttiin niin paljon, että tytöt jopa tarjoutuivat laittamaan ruokaa, jos minä vaan virkkaisin.
Tytöt suunnittelivat itse värit; neiti A halusi korallinpunaisen vaaleanpunaisella taskulla ja neiti B liilan vaaleanvihreällä taskulla. Maatuska-nukkekuviot oli pakko saada, mikä tarkoitti retkeä Lohjalle ihanaan kangaskauppaan. Napit tytöt onneksi löysivät nappilaatikostani.
Vetoketjujen sävyt osuivat nappiin ja vahingossa myös penaalin mitoitus suhteessa vetoketjuun. Vetoketjun ompelu ei ole vahvinta osaamistani, mutta ihan hyvin nämä onnistuivat. Sisäpuolelle virkkasin pienen taskun. Aiemmin ostamani, silitettävät "made with love" laput kiinnitin penaalien sisäpuolelle tyttöjen toivomille paikoille. Sopivat mielestäni hyvin, sillä nämä ovat rakkaudella tehdyt.
Näistä tuli mielestäni todella söpöt ja erittäin tyttömäiset. Tyttöjen mielestä nämä ovat niin ihanat, että aikovat käyttää näitä vielä yläasteella ja lukiossa. Lämmittää äidin sydäntä!
I crocheted pencil cases for our twin daughters. The girls planned the colours and the russian dolls were a must have. All the buttons were found in my button collection. Everybody is pleased with the end result.

7 kommenttia:

 1. Oi miten söpöt! Tytöt valitsivat kivat värit. Olet tehnyt taas hienoa työtä:)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat penaalit! Sainkin tästä joululahjaidean... ;) Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit, ja ihana tuo piparkakkureunus tuossa taskussa! Muutenkin kivoja juttuja täällä sinun blogissasi:)

  VastaaPoista
 4. Penaalit ovat kertakaikkisen hienot! Niin tyttömäisen ihanat! Täytynee alkaa suunnitella poikamaista versiota...

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos teille kaikille kehuista, olen todella otettu! Ja kiva, että sait tästä joululahjaidean, Tytteli.

  VastaaPoista