sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Jo vähän joulua

Viime jouluksi puuhastelin tämän valkoisen oksan. Pidän siitä edelleen paljon ja koska se ei ole niin jouluinen laitoin sen jo esille. Tällä kertaa se löysi paikkansa olohuoneesta vanhan astiakaapin vierestä.
Pattereilla toimivat minivalot palavat yötäpäivää. Ne ovat todella näppärät, kun ei tarvitse miettiä pistorasian paikkaa ja pitkiä johtoja pitkin lattioita. Oksaa koristavat aiemmiksi jouluiksi keräilemäni Villeroy & Bochin joulukoristeet.
Sain ajatuksen virkata jämälankoja joulusukiksi ja puolivahingossa syntyi näin kaunis väriyhdistelmä. Nämä sukat pääsivät posliinisten joulukoristeiden viereen valkoisille oksille. Punavihreitä, virkattuja joulusukkia tarvittiin lisää, joten lankoja piti myös ostaa lisää (näin käy aina kun teen jotain jämälangoista). Lankana Novitan minilankakerät ja koukku 2,5.
Muun väriset virkatut joulusukat etsivät vielä paikkaansa, mutta nämä punavihreät sopivat täydellisesti näiden koristeiden kanssa. Tästä ne joulujutut taas alkavat ja päivä päivältä meillä näyttää jouluisemmalta.Ihanaa! Vielä kun saataisiin lunta.
I made this white branch for last christmas. The porcelain Villeroy & Boch christmas decorations I have collected during the years and now they are accompanied with crocheted miniature christmas socks. I truly like the combination.

3 kommenttia:

 1. Kaunista!
  Patterilla toimiva valosarja on kyllä kätsy.

  VastaaPoista
 2. Nättiä. Taas, viimeksi hurahdin tekemiisi pääsiäismuniin ja nyt mietin et pienet villasukat olis täydellisiä koristeita. :) Sinä osaat inspiroida.

  VastaaPoista
 3. mistä saisin ohjeen näihin ihaniin sukkiin? Voitko lähettää linkin minulle?

  VastaaPoista