lauantai 16. kesäkuuta 2012

Uusi pöytä

Meillä oli maalla erkkerissä ihana iso antiikkinen klaffipöytä ruokapöytänä. Harmi vain, että se ei ollut tarpeeksi tukeva meidän nelilapsiselle perheelle. Itsekin aina nojatessa pöytään harmittelin sen "kippaamista". Tällä kertaa käytännöllisyys voitti estetiikan ja ostimme uuden pöydän, vanha sai surukseni lähteä. Ostin myös kuvassa näkyvän kankaan pöytäliinaa varten. Tarpeeksi iso, maalaisromanttisen näköinen pöytä löytyi Ikeasta. Pöytä on ennenkaikkea tukeva. Ja erkkeriimme täydellisen kokoinen. Tällä hetkellä pöydän ympärillä on kaksi vanhaa kaunista tummapuista pinnatuolia, ja kolme vähemmän kaunista tuolia. Tarkoitus on pikkuhiljaa kerätä lisää vanhoja pinnatuoleja. Ensiavuksi varmaan maalaan nuo perustuolit pellavaöljymaalilla. Katsokaa, ketkä muuttivat meille tänään. Nyt menenkin suorittamaan arvonnan, jotta saan huomenna kerrottua, kuka voitti. Hauskaa lauantai-iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kaunis pöytä. Yksinkertaisen tyylikäs mielestäni. Ja ah ihanaa, kanoja! Olen yrittänyt puhua miestäni ympäri jo muutaman vuoden, mutta vielä en ole kanoja saanut;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria! Arvaat varmaan, että meilläkin tämä kanala-touhu on minun ja lasten haaveiden täyttymys ja meilläkin vaadittiin useampi vuosi ylipuhumista. Nyt kuitenkin kanat ja kukko ovat meillä ja toistaiseksi kaikki hyvin. Voisin jopa sanoa, että mieheni on osoittanut yllättävää kiinnostusta siivekkäiden touhuiluun. Niitä on muuten ihana seurata!

      Poista