perjantai 22. kesäkuuta 2012

Kesätunnelmissa

Kauniit, aurinkoiset säät hellivät meitä. Suomen kesä on kauneimmillaan ja meidän perheessä vietetään kesälomaa. Pidämme mieheni kanssa lomat limittäin, jotta lapset saavat olla koko kesän maalla. Meillä on yksi yhteinen lomaviikko ja se on nyt alkanut. Jes! Aika täällä maalla menee ihan siivillä. Niin paljon on touhuttavaa ja laitettavaa pihalla. Tänään saimme terassille keinun lasten iloksi. Aivan täydellinen mielestäni, sininen köysi tosin tullaan vaihtamaan kettingiksi, mutta muuten ihan suunnitelmien mukainen. Pieni ritari touhuaa linnassaan onnellisena. Komea ritariperhonen laskeutuu kukkaistutukseen. Iltapäiväkahvit nautitaan ulkona. Itsetehtyä pöytää koristaa vanhat lakanat käsinvirkattuine pitseineen. Juhannuksen kunniaksi päästimme kanat ja kukon tutkimaan maailmaa oman aitauksen ulkopuolelta. Eivät ne kauaksi halunneet mennä. Olemme kaikki aivan hullaantuneita näihin siivekkäisiin. Ne ovat todella seurallisia ja touhukkaita. Ja kaikki ylijäänyt ruoka, joka menisi kompostiin, pääsee nyt siivekkäiden herkuksi. Hauskaa juhannusta!

5 kommenttia:

 1. Tuo ritarilinna on tosi upea! Kurkkasin tarkemmin siitä viime syyskuussa tekemääsi postausta, jossa luki, että alkuperäinen idea tuli Lantliv 8/2011 -lehdestä. Se sattuikin löytymään minulta hyllystä, mutta harmikseni en löytänyt siitä linnakuvaa :( Onko sinulla lehti vielä tallessa? Ajattelin, et olisko sittenkin joku toinen numero tai sit en vaan nähnyt sitä ;)

  Meillä on neljää poikaa ja vastaavanlainen linna on ollut suunnitteilla muutaman vuoden. Siksikin innostuin kovasti teidän tekemästä linnasta :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia, teillä on mukavan näköinen koti maalla! Ja edellisistä postauksista päätellen myös kaunista kaupungissa:).
  Voi noita kanoja, niitä voisi katsella vaikka kuinka kauan!

  VastaaPoista
 3. Oi miten suloisia kanoja! Meilläkin oli yhden lapsuudenkesäni kanakatras pihamaalla. Lystiä riitti, kun nimesimme kanoja. Kukkokiekuusta tuli Valdemar. Joko teidän katraalla on nimet?

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne! Ne ilahduttavat aina mieltä.
  Olet Anonyymi aivan oikeassa, kuva löytyy Lantliv lehdestä 9/2011 s. 30. Pahoittelen, että olin kirjoitanut väärän lehden numeron. Meillä linna on ollut todella suosittu. Olemme parhaillaan tekemässä linnaan muutoksia, jotka kyllä esittelen, kunhan on valmista.
  Kiitos Maria kaunista sanoistasi!
  Kiitos Aava! Kukko on Aapeli ja kanat Klaara, Kaarina ja Ruska. Ne ovat kaikki aivan ihania!

  VastaaPoista
 5. Eipä haittaa. Hyvä että oikea numero löytyi ;) Jään mielenkiinnolla odottamaan linnanne muutostöitä :)

  t. Neljän pojan äiti

  VastaaPoista