torstai 23. helmikuuta 2012

Valkoinen kehto

Kehto kuvattu maalla lastenhuoneessa, minne se kaksostyttöjen toiveesta tulee sijoittumaan.

Olen aikaisemminkin kertonut pitäväni vanhoista nukensängyistä. Niissä on ihana tunnelma ja kooltaan ne ovat kivan isoja. Niihin mahtuu pari nukkea tai nallea helposti vierekkäin nukkumaan.
Tämän kehdon ostin huuto.netistä jo syksyllä. Myyjän mukaan kehto on 70-luvulta. Inspistä odottelin muutaman kuukauden ja sitten tartuin pensseliin. Pohjamaali ja kolme kerrosta Helmi-maalia tarvittiin, jotta tällainen kaunotar saatiin aikaiseksi.

Petivaatteet sain ommeltua tänään. Kääntöpuolella nallekangasta ja päällinen beige-valkoraidallista kangasta. Koristeena isotätini vanhasta lakanasta talteenotettu pitsilakanan yläreuna.
Loppuun vielä kuva, miltä kehto ostohetkellä näytti. Ei uskoisi samaksi, vai mitä?
Kiitos kaikille pariin viime postaukseen kommentoineille ja tervetuloa mukaan uudet lukijat! Olen saanut tunnustuksen ja palaan siihen (ja myös aikaisemmin saamaani) mahdollisimman pian.

2 kommenttia:

  1. Kyllä väri muuttaa tuon ilmeen kokonaan. Toisaalta reipas punainen muistuttaa lapsuudesta... Mutta valkoinen on herkkä ja kaunis.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi, Maria. Ilme todella muuttui valkoisen maalin myötä. Aluksi kyllä mietin punaisen värin säilyttämistä, mutta väri oli liian kirkas mökin lastenhuoneeseen. Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista