sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Kukallinen makuuhuone


Talvinen viikonloppu maalla meni mukavasti ja aivan liian nopeasti. Hiihdimme, laskettelimme, saunoimme ja söimme hyvin oman perheen kesken. Vain Papu kärsi kovista pakkasista. Mies tapetoi makuuhuoneemme maalla kukallisella Laura Ashleyn tapetilla, joka oli odottanut seinälle pääsyä puolitoista vuotta. Huone on kesäinen ja romanttinen (mieheni mielestä jopa liian romanttinen). Laura Ashleyn kankaasta teetetty laskosverho on palvellut meitä jo kymmenisen vuotta ja se on seurannut meitä kodista toiseen, sekä vaihtanut makuuhuonetta myös perheenjäsenten kesken aina tarpeen mukaan. Kerran sitä on levennetty. Minusta se on edelleen täydellisen ihana. Sivuverhot ovat mietinnässä, yöpöydät odottavat löytämistä ja edulliselle, vanhalle puiselle vaatekaapille on sopiva paikka ikkunaa vastapäätä. Hiljaa hyvä tulee. Tässä huoneessa saa jo nyt maailman parhaimmat unet. Kukkia kaikille lumisten päivien keskelle!

3 kommenttia:

 1. Kaunista! Kesää on jo vähän ikävä ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana huone! Varmasti on hyvät unet tuolla. Eikö olekin mukava vähitellen laittaa valmista mökillä. Tuntuu, että siellä on enemmän aikaa kaikelle.
  Ihania talvipäiviä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Riitta! Kieltämättä kesää tulee ikävä noiden kukkatapettien ympäröimänä.

  Kiitos Maria! Kyllä, ajan kanssa hissukseen on kiva laittaa. Odottaa, että jotain ihanaa tulee kohdalle. Näin tulee aina paras lopputulos. Samoin teille, ihania talvipäiviä!

  VastaaPoista