keskiviikko 3. helmikuuta 2016

lampaantalja ja kuuma kaakao puuttuu...

...ja kasvihuone talviasussassaan, mutta ei anneta sen häiritä. Nyt on vain yksinäinen, kunnostusta odottava tuoli lumihangessa ja uusi tyyny. Loput saatte kuvitella ;) Pitkästä aikaa kudoin tyynynpäällisen. Lanka Novitan Isoveli ja puikot 5. Pelkkää aina oikeaa, mikä on kyllä supertylsää kudottavaa. 70 silmukkaa ja 130 kerrosta. Virkkasin (koukku 4) kiinteillä silmukoilla kappaleet toisiinsa kiinni. Lopputulos näytti liian paljaalta minun silmiini. Suunnittelin kutovani i-cord nauhaa, mutta sen kiinnittäminen virkattuun reunaan osoittautui haasteelliseksi. Niinpä kudoin 5 silmukalla pitkän nauhan (ekat silmukat aina nostettu). Virkattu reuna jäi kudotun nauhan sisään piiloon ja minä sain neuletyynyyn terereunan. Nyt puuttuu enää kasvihuone, mutta onnea on Mies, joka lupasi sellaisen rakentaa ensi kesänä ;) Kaunista talvipäivää!

4 kommenttia:

 1. Kauniin yksinkertainen tyyny♡ ja on onni kyllä "omistaa" mies joka osaa kaikenlaista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jonna! Yksinkertainen on kauneinta, vaikka välillä minulla kyllä karkaa mopo ihan käsistä ja yksinkertaisuus jää vain ajatukseksi ;)

   Poista
 2. Yksinkertaisuudessaan kaunis! Mitkä mahtaa olla tyynyn mitat? Taitaa tuo mennä minunkin toivelistalle ja eikun lankoja etsimään!

  johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Johanna! Tyynystä tuli n 50x50cm.

   Poista