lauantai 8. maaliskuuta 2014

vaaleanpunaiset matkalaukut

Blogiani lukeneet tietävät, että tyttöjen Disney Animator prinsessoille on kertynyt aika paljon vaatteita. Vaatteita on säilytetty aikaa sitten liian pieniksi käyneissä laukuissa.
Niinpä iloni oli suuri kun bongasin netistä nämä vaaleanpunaiset matkalaukkuihanuudet. Mielestäni vaatteet tarvitsivat arvoisensa säilytyslaatikot, jotka myös sopivat hyvin tyttöjen huoneen sisustukseen.
Tilasin laukut siltä istumalta :)
Tyttäret ihastuivat vaaleanpunaisiin tähtikuvioituihin matkalaukkuihin yhtä paljon kuin minä. Samantien vaatteet, asusteet ja kengät järjestettiin uusiin laukkuihin.
Pocahontasin ja Tähkäpään vaatteet sopivat laukkujen väreihin.
Hame on ommeltu kauniista reikäkuvioidusta kankaasta, pitsinauha ja neulepaidan napit kangaskaupasta, rusetti kierrätetty jostain tyttöjen omasta vaatteesta. Alushameen kangas myös kierrätetty. Neulepaita kudottu 2,5 puikoilla Lanetin vauvalangasta. Pitsikuvion malli Novitan vanhasta lehdetä. Samaa kuviota olen käyttänyt aikoinaan esikoisen villapaidassa :) Tämä paita vaati aika monta purkukertaa ennenkuin olin tyytyväinen lopputulokseen :)
Ja koska niitä kenkiä ei ole, niin virkkasin tossut. Malli omasta päästä. Lanka Mandarin Petit ja koukku 2,5. Kangaskukka askartelutarvikelaatikostani :)
Matkalaukut ovat myös täydelliset sängyt reissun päällä :)

6 kommenttia:

 1. Voi suloisuus noita vaatteita ja laukkuja, ihanat todellakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ninnu! Olen ihan koukussa näiden vaatteiden tekemiseen ja nuo laukut ovat todella suloiset ja kätevät:)

   Poista
 2. Niiiiin ihanat! Meilläkin on nukkejen vaatteet pikkuisessa vaaleanpunaisessa matkalaukussa (varmaan puolet pienempi ainakin kuin tuo teidän). Turhan täyttä vain alkaa olla :( Ehkä tarvitsisi ostaa tosiaan isompi! Tosi hyvä idea vielä tuo "matkasänky" noista laukuista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meilläkin ne edelliset laukut olivat paljon pienemmät ja niihin ei enää mahtunut yhtään mitään. Olen ollut todella tyytyväinen näihin laukkuihin :)

   Poista