lauantai 9. marraskuuta 2013

itsetehtyä ja tuunattua lastenhuoneessa

Lastenhuoneeseen maalla on kesän ja syksyn aikana valmistunut useampi itsetehty tai tuunattu isompi tai pienempi projekti.
Tämän puisen lampunjalan sain siskoltani. Kiitos K! Se kaipasi kunnon pesun ja kaksi kerrosta valkoista spraymaalia pintaansa. Varjostin löytyi Hemtexistä. Nyt se sopii mainiosti maalaamani laatikoston päälle :)
Tämä tuolivanhus tuli meille appiukon aitasta maalla. Suunnittelin ensin maalaavani tuolin valkoiseksi, mutta maalinpoiston jälkeen pohjaväri oli edelleen todella tumma, joten päädyin vahaamaan tuolin. Istuinkansi on selvästi uudempi kuin tuolin runko ja joskus haluaisin teettää puusepällä tuoliin paremmin sopivan istuinosan, mutta nyt mennään tällä.
Tuoli on vahattu samalla antiikkitammi-sävyisellä puuvahalla kuin paripulpetti, jonka urakoin kesällä kuntoon. Taulut seinällä on lasten valitsemat kuvat vanhasta Carl Larsson -kalenterista. Talveksi vaihdamme talvisemmat kuvat.
Kynäpurkki oli alunperin kiiltävä teräksinen, mutta kaksi kerrosta valkoista spraymaalia ja kaunis pellavanauha rusetille ja ilme muuttui täysin.
Tällainen kuvakierros lastenhuoneesta tällä kertaa, ensi kerralla taas käsitöitä :)

Kiitos kaikille pöllö-pipoa kehuneille! Blogiini on viime aikoina pikkuhiljaa kirjautunut uusia lukijoita. Se ilahduttaa minua todella paljon. Vaikka pidänkin blogia päiväkirjanani, niin lämmittää mieltäni, että juttuni kiinnostavat teitä. Ennen joulua järjestän vielä arpajaiset kiitokseksi teille lukijoille.

3 kommenttia:

  1. Ihana tunnelma tuossa ekassa kuvassa, huoh!

    VastaaPoista
  2. Kauniilta näyttää lastenhuoneessa! Teidän paripulpetti näyttää hyvin samanlaiselta kuin meidänkin. Ihana! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Tuija ja Maria! Pidän itsekin huoneen tunnelmasta :) Lasten valitsema keltainen värimaailma ja sieltä täältä pikkuhiljaa tiensä tähän huoneeseen löytäneet tavarat, siitä se tunnelma syntyy :)

    VastaaPoista