keskiviikko 28. elokuuta 2013

kaunis peili tyttöjen huoneeseen

Olenkohan koskaan kertonut, että meidän kaksostytöt ovat todella tyttömäisiä tyttöjä. Heidän prinsessavaiheensa alkoi kutakuinkin syntymästä ja vaikka prinsessavaihe on jo ohitettu useampi vuosi sitten, elävät he edelleen jonkunlaisessa prinsessavaiheen jatkotilassa :)
Tyttöjen nukkumasyvennyksen helmiverhot on vaihdettu pitsiverhoihin. Kangastampit ompelin lakanakankaasta. Kampauspöytää tytöt ovat toivoneet pitkään, mutta koska sopivaa ei ole tullut vastaan päädyimme tähän isoon hopeareunaiseen peiliin.
Valkoisen viirinauhan olen ommellut pari vuotta sitten. Kristallipäisessä (oikeasti akryyliä) naulakossa säilytetään käsilaukkuja, jotka kahta lukuunottamatta nostin syrjään kuvan ottamisen ajaksi.
Tämä hopeinen medaljonkituoli on lasten kokoa ja tyttöjen suureksi suruksi heille liian pieni. Mistä saisi aikuisten kokoa olevan hopeisen tuolin?
Kristallilampetit puuttuu vielä, joten ripustin tyttöjen höyhenvalot peilin ympärille, antaa samalla kivan yövalaistuksen. Enää tarvitaan se kampauspöytä :):)

1 kommentti:

  1. Ihanaa prinsessaista!
    Voisikohan jonkun esim keinonahkaisen tuolin maalata spray-hopeamaalilla?

    VastaaPoista