lauantai 31. elokuuta 2013

ilmassa oli suuren juhlan tuntua...

... kun paviljonki oli koristeltu ja kaikki oli valmista tyttöjen 11-vuotis kaverisynttäreille. Kohta paviljonki täyttyisi tytöistä, naurusta, puheensorinasta, musiikista, herkuista.
Vaaleanpunaisia ilmapalloja roikkui pihan luumupuusta. Paviljonkiin mahtui sopivasti neliön mallinen pöytä ja sen ympärille 12 tuolia.
Tähkis ja Poca olivat myös tulleet ulos odottamaan tyttöjä uusissa ompelemissani hameissa ja kutomissani topeissa. Kohta koristellut mukit täyttyisivät alkujuomasta.
Paviljonki koristeltiin ompelemillani viirinauhoilla, valkoisilla tunnelmavaloilla sekä esikoisen ja hänen ystävänsä taiteilemilla origami-linnuilla.
Origamien taittelu kuului muutenkin illan ohjelmaa ja tästä ohjelmasta huolehtivat hienosti esikoinen ja hänen ystävänsä, kiitos vielä M ja N!
Tuolien istuinpehmusteet uusin yksinkertaisesti päällystämällä joukon erilaisia tyynyjä Laura Ashleyn kankaalla. Neliönmallisen pöytäliinan ompelin yhdesta superpitkästä vanhasta pöytäliinasta. Tytöt askartelivat paikkakortit, asettelivat lautasliinat sekä kauniit koristepillit laseihin.
Juhlat olivat oikein onnistuneet ja heillä kaikilla oli niin mukavaa :)

2 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää! Paviljonki on aivan upea!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mira! Olemme itsekin aivan ihastuneita paviljonkiimme. Tätä tullaan käyttämään jatkossakin todella paljon!

    VastaaPoista