sunnuntai 26. toukokuuta 2013

verhoja ja veneitä


Maalle lastenhuoneeseen sain ommeltua pitkät verhot ikkunaoven eteen. Kangas muuttui alkuperäisestä, kun löysin vielä kauniimman sävyisen ruutukankaan. En edes vuorittanut verhoja, jotta valo tulee kauniisti puuvillakankaan läpi. Kangas on puuvillaa, vaikka näyttää ja tuntuu ohuelta pellavalta.

Pidän siitä, miten pellava-valkoruutuiset verhot hillitsevät huoneen keltaista. Ruudut ovat myös neutraalit, sillä huoneen jakavat pikkuveli kolmen isosiskon kanssa :)

Ompelin hyvin yksinkertaiset tampit, joilla verhot vedetään päiväksi sivuun.

Lopuksi kuva neitien A ja B koulun puutyötunnilla tekemistä laivoista. Nämä olivat alunperin puunväriset ja niihin oli kirkkailla tusseilla piirretty ikkunat ja ovet. Tyttöjen luvalla ja avustuksella maalasin laivat valkoisiksi. Nyt tyttöjen täytyy enää hakata naulat ja virittää köydet, sitten on valmista. Nämä veneet symboloivat tällä hetkellä itselleni kaipuuta veden äärelle. Huomaan, että lasten kasvaessa ja heidän kavereiden vieraillessa yhä useammin meillä maalla, niin toivon aina vaan enemmän, että mökkimme sijaitsisi veden äärellä...

Näihin haaveisiin ;)

3 kommenttia:

  1. Verhot sopivat hyvin kokonaisuuteen, mutta tuo ikkuna/ovi? vei huomioni täysin, ihan uskomattomat! :) Minäkin haluan tuollaisen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Stiina ja Hanna verhojen kehuista! Meillä on tuollaiset aukeavat ikkunaovet lastenhuoneessa ja olohuoneessa ja ne ovat kyllä aivan ihanat kesällä. Ja muutenkin, sillä niistä tulee niin paljon valoa huoneeseen.

    VastaaPoista