keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

85 legoukkelin mies


Pojan huoneessa olen touhunnut pieniä muutoksia, siivonnut, järjestänyt ja sisustanut. Ja jälleen kerran huomasin olevani legojen kimpussa. Setvin legoja ja keksin kerätä kaikki legoukkelit ikkuna-aukkoon. Niitä on tuossa 65 kpl! Kun tuohon lisää poliisiasemalla vangittuina olevat rosvot ja heitä vahtivat poliisit sekä huomioi laatikosta löytyneet irtopäät y.m. ruumiinosat, niin meidän kuopus on 85 legoukkelin mies.

Siellä ne nyt ovat kauniissa rivissä. Jätin Star Wars ukkelit suosiolla ikkunalaudalle, sillä ne ovat tämän hetken ykköslelu.

Lopuksi vielä kuva tästä meidän 85 legoukkelin miehestä. Muistatteko sanonnan, että koira muistuttaa isäntäänsä? Meillä yksi perheenjäsen on alkanut muistuttaa koiraamme;)

Aurinkoista keskiviikon jatkoa! Laitan lisää kuvia pojan huoneesta, kunhan siellä on valmista.

2 kommenttia:

  1. Piti näyttää pojalle (5,5v) tuo legoukkelirivi. Katseli hiljaa ja kunnioittavasti ;oD , sillä kun ne on aina hukassa..

    VastaaPoista
  2. Hauskaa :) Niin ne on meilläkin aina hukassa ja tosiaan ruumiinosat irrotettu toisistaan. Mutta nyt sain siitä tarpeekseni ja kokosin ukkelit ja keräsin riviin. Siitä ne on helppo napata leikkeihin ja palauttaa sitten takaisin tai siis äiti laittaa takaisin ;) Tervetuloa lukijaksi Pirjo-Riitta!

    VastaaPoista