sunnuntai 5. elokuuta 2012

Puput lähdössä lomalle

Meillä on lasten kanssa menossa isompi projekti, joka on työllistänyt minut ja ompelukoneeni erittäin tiiviisti (virkatakin on pitänyt). Projekti liittyy Mailegin pupuihin ja heidän lomailuun. Tässä pari kuvaa jo näin etukäteen. Tytöt lainasivat littlest pet shopeilta aurinkolasit, aurinkorasvan ja kameran.
Kassit virkkasin Nalle-langasta kolmosen koukulla tyttöjen toiveiden mukaan, koska pupuilla ei ollut mitään kesäkasseja. Rottinkituolit ovat osa kokonaisuutta, joka on aikoinaan ostettu Porvoon Riimikosta. Pohdinnan alla on, josko maalaisin tuon rottinkikokonaisuuden valkoiseksi. Nyt riennän taas virkkaamaan, puput tarvitsevat bikinit. Iloa myös teidän iltaan!
I have a larger project with the children. The project involves Maileg bunnies and their camping vacation. I have been busy sewing and crocheting. Here just a few pictures. The bunnies with their new crocheted bags and sunglasses borrowed from the littlest pet shop fugurines. A perfect match don´t you think?

3 kommenttia:

  1. Oi mitkä söpöliinit! :) Suloiset kassit ja kaikki ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos HoO ja NorppaStiina! Olen itsekin aivan tohkeissani tästä Maileg pupujen lomailuprojektista. Pupujen koko on n. 30 cm, joten mistään nukkekotikokoisesta näpertelystä ei ole kyse, vaan näitä on nopea ja hauska tehdä.

    VastaaPoista