tiistai 17. heinäkuuta 2012

Takaterassi työn alla

Työn alla on tällä hetkellä takaterassi, joka aivan liian helposti joutuu kaikenlaisen tavaran säilytysvarastoksi. Terassilla on kiva valkoinen oleskeluryhmä, mutta jostain syystä se on jäänyt todella vähäiselle käytölle. Yritän nyt sisustaa sitä kutsuvammaksi.
Vanhat istuintyynyt päällystin pilkullisella kankaalla; todella helppoa ja nopeaa. Värivalinta johtuu takaterassilla jo olevista tyynyistä.
Innostuin myös kaivamaan kaapin perukoilta kaksosten vanhan peiton. Lisäsin aiemmin virkkaamaani peittoon lisäpalat, jotka olivat odottaneet kiinnittämistä useamman vuoden. Palojen kiinnitys, lisäpalojen lankojen päättely ja reunan virkkaus --> viisi vuotta keskeneräisenä ollut, mutta aiemmin ahkerassa käytössä ollut peitto tulee nyt vihdoinkin valmiiksi. Sekin pääsee takaterassille. Miksiköhän välillä joku käsityöprojekti tuntuu niin ylivoimaiselta tehdä valmiiksi?

2 kommenttia:

  1. Voi miten kaunis peitto ! Mulla tämä vuosi on jättänyt jälkeensä yllättävän monta keskeneräistä käsityötä, nt lomalla yritän edes pari saattaa loppuun ;) Iloa päivääsi ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos Riitta! Onneksi ne keskeneräiset käsityöt eivät karkaa mihinkään, joten niihin voi myöhemminkin tarttua ja tehdä loppuun asti. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista