lauantai 21. heinäkuuta 2012

Pehmosydämistä paikkakortteja

Valmistelut kaksosten 10-vuotissynttäreille ovat täydessä vauhdissa. Ainoa toive tytöiltä on, että vaaleanpunaista pitää olla. Ja koska aikoinaan esikoisen 10-vuotissynttäreillä istuttiin pitkän pöydän ääreen syömään, niin tapahtuu nyt myös pikkusiskojen synttäreillä.
Pitkä pöytä tarkoittaa paikkakortteja ja paikkakorteiksi keksin ommella pehmosydämet, joihin leimataan nimet. Leimasinaakkoset tilasin netistä; muste on metallinhohtoista hopeeta. Kangas jäi yli takaterassin istuintyynyjen uudelleenverhoilusta.
Testasin kolme eri versiota, joista tytöt valitsivat suosikkinsa. Lapset saavat hoitaa leimaamisen. Pari kuivakakkua on jo leivottu pakastimeen ja huomenna testaammme pöytien asettelua terassille. Mutta nyt jatkan ompelua, pehmosydämiä tarvitaan 24 kpl.
Seating cards for our twin girls´ birthday party are going to be stuffed fabric hearts. Children want to stamp the names on the hearts and I am in charge of sewing 24 little pink hearts. The alphabet stamps are ordered from the internet and the cloth was leftover from reupholstering the seating pillows on our back porch.

2 kommenttia:

  1. Ihana ajatus! Ja nuo ovat varmasti todella kauniita pöydässä. :) Ompeluintoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos NorppaStiina! Sydämet ovat nyt valmiit. Lapsista oli hauskaa leimata vieraiden nimet sydämiin.

    VastaaPoista