perjantai 7. lokakuuta 2011

Wool Eater = villansyöjä

Tämän mallin nimi on osuvasti Wool Eater - ainakin minulla kului lankaa kiitettävästi. Etsimällä etsin mallia vintage-patalapulle ja mitä ihanaa löysinkään! Mallissa on oma jujunsa ja itse jouduin pari kertaa purkamaan, kun en keskittynyt tarpeeksi. Ohjeen löydätte täältä. Käykää ihmeessä myös kurkkaamassa, mitä ihania peittoja jotkut ovat jaksaneet virkata.Näitähän voi yhdistää isoäidinneliöiden tapaan, mutta itse pidän tästä enemmän patalappuna tai miksei vauvanpeitona, siihen se on mukavan paksu. Innostuin tekemään myös jouluisen patalapun. Hassua, sillä onhan jouluun vielä aikaa...Rentouttavaa viikonloppua kaikille. Täällä on halloween-juhlien suunnittelut ovat täydessä vauhdissa!

4 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita !
  Riitta Kotipuro-blogista

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita! Ja ihania antaa vaikka joululahjoina, eihän siihen jouluun ole aikaa kuin 2kk ja 16 päivää ;)

  VastaaPoista
 3. Onpa ihanat pannulaput! Tuo malli on kyllä houkuttava.. Yleensä vaan en ymmärrä ohjeista ihan mitään ja teen sitten kuten parhaalta tuntuu..

  VastaaPoista
 4. Kiitos kauniista sanoistanne! Ohjeet ovat hankalia; tuntuu, että "tehokasta" neulomis/virkkausaikaa menee hukkaan, kun tavaa jotain ohjetta. Toisaalta ainoastaan ohjeiden kautta voi oppia jotain uutta ja ihanaa! Rentouttavaa launtaita teille ihanaisille kommentoijille!

  VastaaPoista