perjantai 5. elokuuta 2011

Maalla ja kaupungissa

Vuokrakoti on tyhjennetty, siivottu ja luovutettu. Tavarat ovat muuttaneet uuteen kotiimme remontin keskelle, mutta siellä ei voi vielä asua. Me asumme nyt maalla, kakkoskodissamme.Taimikaupasta puoleen hintaan heinäkuun alussa ostamani kaksi kesäkurpitsan taimea ovat aivan mahtavat. Pari säkillistä multaa kivien väliin ja taimet sinne. Lapset jaksavat kastella niitä ahkerasti ja satoa on tullut mukavasti. Meillä kasvaa myös persiljaa, ruohosipulia ja tomaattia. Ensi kesänä toivottavasti kaikkea paljon runsaammin.Mies on käynyt maalta käsin töissä, valvonut remonttia, hakenut rakennustarvikkeita remonttimiehille. Tuntuu epäreilulta, että minä lomailen lasten kanssa ja mies tekee pitkää päivää ensin töissä ja sen jälkeen remontissa, mutta näin tämä tilanne nyt vain on. Itse kävin lasten kanssa kaupungissa valitsemassa keittiön kivitason. Muut materiaalit olemme valinneet miehen kanssa jo aiemmin.
Lasten kanssa olemme pesseet räsymatot läheisen rannan matonpesupaikalla. Mikä ihana mäntysaippuan tuoksu meillä nyt leijaileekaan täällä.
Maalla lomalla tulee leivottua harva se päivä. Tänään leivoin maukasta suklaa-banaanikakkua. Onnistui mainiosti gluteenittomistakin jauhoista. Työn alla maalla on ritarilinna kuopukselle. Mutta siitä lisää myöhemmin.
Minulla on edelleen ongelmia kommentoinnissa, joten kommentoin suoraan tänne tekstin perään. Kiitos kaksosten onnitteluista ja kehuista. Hannikselle tiedoksi, että kyllä, minä olen se tontunostaja;) Anonyymille tiedoksi, että kanttarelleja on löytynyt todella vähän.
Ihanaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

 1. Terveiset täältäkin remontin keskeltä! Kyllä se jossain vaiheessa helpottaa, remontti ja ehkä omantunnontuskat ;) kyllähän se miehesikin varmasti arvostaa, että pidät kotia pystyssä ja huolta lapsista sillä välin kun hän hoitaa remppa-asioita. Niin se meillä tahtoo ainakin mennä.
  Odotan innolla postausta tuosta ritarilinnasta! :)

  VastaaPoista
 2. Juu, remppaa riittäisi vielä ja paljon. Keväällä tehtiin keittiöremppa ja vaikka ei kestänyt kuin kaksi viikkoa niin oli siinäkin tarpeeksi. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Täälläpä löytyy kaikkea kivaa näpertelyn tuskassa oleville.
  Donitsit on jo valmiina.
  kiitos ohjeesta!

  VastaaPoista