sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Synttärit!


Kaksosten synttäreitä juhlittiin tänään maalla. Sää suosi ja kaikki meni nappiin. Tekemäni muffini-viirinauha koristi ruokapöytää terassilla ja kioski viimeisteltiin eilen illalla.
Alkuun oli keitettyjä perunoita, savukalaa ja paahtopaistia.
Sitten mansikkakakkua, tiikerikakkua ja mustikkamuffineita.Kioski oli suuri hitti lasten keskuudessa. Kaikki karkki- ja sipsitarjolu oli keskitetty kioskiin. Vieraat saivat sipsejä, suolatikkuja, vaahtokarkkeja, tikkareita ja hedelmäkarkkeja pieniin kulhoihin. Kuhina kävi ja asiakkaita riitti. Omat lapset toimivat vuorollaan "myyjinä". Lapset olivat tehneet listat tarjollaolevista herkuista. Myös "palaan pian" on lasten tekemä.Päivänsankarit olivat ikionnellisia. Meidän tänään 9-vuotta täyttäneiden tyttöjen onni on oma kaksossisko, isosisko, pikkuveli, samanlaiset vaatteet, korkea poninhäntä, kukkapampula ja lahjaksi saadut toivotut Sylvanian ravintola, LaLaLoopsyt, Playmobilit, Nomination-laatat... Mikä onni onkaan, kun vielä 9-vuotiaana voi olla pieni tyttö ja tykätä pienten tyttöjen jutuista!Kiitos jälleen kommenteista ja tervetuloa uudet lukijat! Tässä vielä linkki viirinauhan kaavaan.

8 kommenttia:

 1. Hei,
  Kävin kurkkaamassa blogiasi.
  Aivan ihanasti on synttäribileet järjestetty.
  Tervetuloa katselemaan myös minun blogejani, niitä on kaksi.

  Oikein aurinkoista alkavaa elokuuta!

  VastaaPoista
 2. Niin suloisia kuvia taas kerran. Onnea tytöille!

  VastaaPoista
 3. Onnea suloisille neideille! Kivat juhlat, kauniit kuvat.
  Hyvää elokuuta!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Varmasti ihanat juhlat. Ja onnea tytöille vielä näin jälkikäteen!

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Luin tuossa viimesyksyisestä kanttarellisaaliistasi. Joko olet käynyt tarkistamassa tilanteen? Minulla on vain yksi "varma" kanttispaikka ja saaliisi näytti upealta!!!!

  VastaaPoista
 6. Heippa! Käymässä luultavasti ekaa kertaa blogissasi :-) Luin jo melkein koko blogisi läpi, mutta nyt väsymys iski ja loput jää huomiseen. Ethän muuten sattumoisin ostanut viime jouluna Mailegin tonttutyttöä minulta :-) Minä nimittäin sellaisen myös möin!

  terkuin Hannis, (kaksosten äiti minäkin - ja Kannustalorakentaja)

  VastaaPoista
 7. Hei! :)

  Tohtisinko udella millä värisävyllä olette mökin maalanneet? Meillä oma Vihervaara odottaa maalausta ja kivan harmaan sävyn löytäminen on aikasta hankalaa.. :)

  VastaaPoista