sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Joulua kohti

Kiitos kaikille kommentoijille. On ollut mukava lukea tervehdyksiänne. Ja Marille Rouva Ruusupuu-blogista tervetuloa lukijaksi!

Ihana aurinkoinen sunnuntaipäivä! Piha on haravoitu ja kaikki viimeisetkin puutarhakalusteet viety talvelta suojaan. Vuokrakotimme edessä on muurinpätkä, jonka sisälle on upotettu kukkalaatikko. Se on ollut tähän asti aivan käyttämätön, joten täytin sen nyt mullalla. Tarkoitus oli istuttaa sinne kanervia, mutta toinkin mökiltä ison sylillisen pikkukuusia, jotka tökkäsin multaan pystyyn. Kuusien päälle aion laittaa jouluvalot. Jokohan sellaiset voisi ottaa esille?

Käsityörintamalla olen ollut ahkera. Pellavanyöri ja kangastilaus odottivat perjantaina postilaatikossa, joten pääsin jatkamaan lintujen ompelua. Viimeistelin myös aikaisemmin näyttämäni tontturistipistotyön. Mallin löysin täältä. Ripustusnauhana on pilkullinen Tilda-nauha ja taustana valkoinen pellavakangas. Tämä työ menee tuliaiseksi kynttilöiden kera tulevien pikkujoulujuhlien isäntäväelle. Nyt työn alla on uusi jouluaiheinen työ JCS:n lehdestä. Esittelen kunhan valmistuu :)

1 kommentti:

  1. Kauniisti sopivat kuuset altaaseen ja hyvin voit jo laittaa tuiketta niihin. Suloisen koristeen olet pistellyt ja muitakin kauniita käsitöitä sinulla on täällä blogissasi. Tervetuloa pistojen ihanaan maailmaan ne vievät kyllä helposti mennessään :).

    VastaaPoista