sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Ensimmäinen adventtisunnuntai

Viikonloppu on mennyt vauhdilla kaksien pikkujoulu- ja yksien synttärijuhlien merkeissä. Lapset ovat nauttineet talvisäästä hiihtämällä. Pikkuhiljaa olen laittanut joulukoristeita esille. Ajatelin tänä vuonna laittaa kaupunkiin hopea-valkosävyisen joulun ja mökille punasävyisen joulun lukuisine tonttuineen. Myös yksi isompi tonttutyttö kotiutui meille tänään, mutta siitä enemmän joku toinen kerta.

Tältä näyttää adventtikynttelikkömme tänä vuonna. Kynttelikön ostin viime vuonna ja pidän siitä edelleen todella paljon. Tänä vuonna keksin ommella pikkuiset sydämet Eurokankaan valkoisesta pellavakankaasta ja ristipistoilla niihin numerot. Minulla ei ollut mitään kivoja malleja numeroille, joten nämä on sovellettu minulta löytyneistä ohjeista. Pellavasydämet on kiinnitetty harmaan värisillä satiininauhoilla, joten kynttelikkö on kaunis myös takaapäin. Mietin vielä, josko laittaisin kynttilöiden juurelle lasipalloja t.m.s. Muistuttelen taas, että arvontaan voi osallisua tämän kuun loppuun saakka. Lopuksi haluan vielä toivottaa kaikki uudet lukijat sydämellisesti mukaan!

1 kommentti:

  1. Kivan näköinen kynttelikkö, kokeile lasipalloja siihen juurelle. Meille tulee kanssa vain valkoista ja hopeaa tänä jouluna lukuun ottamatta lastenhuoneita. Laittaisitko kuvia teidän lastenhuoneiden jouluasusta.

    t. saraemilia

    VastaaPoista