lauantai 23. syyskuuta 2017

tuolit järvelle

Yksi viime kesän onnistuneita projekteja oli terassituolien entisöinti. Tuolit oli joskus maalattu mustiksi ja koska maali oli niin kulunut, sain tuolit pilkkahintaan. Kaavin vanhan maalin ensin puukolla kauttaaltaan pois ja sen jälkeen hioin koneella ja käsin, miten vaan ylsin pinnojen väliin. Ja jos mietitte, niin juu, oli aika suuritöinen projekti :) Tässä itselle muistoksi ja vertailun vuoksi samassa kuvassa puupinnalle hiottu tuoli sekä tuoli ennen käsittelyäni. Jälleen kerran harmittelin, etten voinut jättää puuta puupinnalle, vaan puuta suojatakseni käsittelin sen kauttaaltaan ruskealla öljyllä. Tuolit ovat rantamökin terassilla ja täysin säiden armoilla. Enää puuttuu riittävän isot istuintyynyt ja auringonlaskun katselupaikat ovat täydelliset. Tervetuloa uudet lukijat! Kiva, kun teitä aina välillä tänne tupsahtelee :)

2 kommenttia:

  1. Mikä näköala! Hienot terassituolit ja oikeastaan täällä kadehditaan koko terassia - tuossa mieli lepää (ja nyt myös takamus!).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Milla! Rantamökillä mieli lepää ja järveä voi ihastella vaikka koko päivän. Rantamökki on todella vaatimaton 70-luvun lautamökki ilman nykyajan mukavuuksia. Mökin terassi puolestaan on ihan mieletön juurikin tuon maiseman takia.

      Poista