keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

aprillia?

Puput kuoriutuvat munankuorista ja ulkona sataa lunta :) Tämä voisi olla vaikka aprillipila, mutta ulkona on takatalvi ja Tildan pääsiäisaskartelussa puput todellakin asustavat munankuorissa.
Idean näihin ihastuttaviin Tilda-pupuihin sain Koti Marjamaalla -blogista ja sieltä löytyi myös linkki ohjeeseen. Kiitos, Hannele, idean jakamisesta :)
Halkaistut munankuoret maalasin valkoisella maalilla, jotta sain ne pinkit leimat kananmunankuorista piiloon. Maali myös hieman tukevoittaa ohutta munankuorta. Pupu oli nopea ommella, mutta korvien kääntäminen todella haastavaa. Hopeoituihin astioihin tein sammalpedit ohuen multakerroksen päälle. Kuumaliimalla liimasin puput munankuoriin ja munankuoret sammalpedille.
Siinä nuo kaksi söpöläistä nyt istuvat :) Ihanat :)

3 kommenttia:

 1. Tulipa söpöjä! Korvien kääntäminen oli tosiaan haasteellista ja meillä 2v ehti jo rikkoa pari munankuorta eli maalaamalla vahvistaminen erittäin hyvä idea! :) :)

  VastaaPoista
 2. Tulipa söpöjä! Korvien kääntäminen oli tosiaan haasteellista ja meillä 2v ehti jo rikkoa pari munankuorta eli maalaamalla vahvistaminen erittäin hyvä idea! :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hannele :) Juu, munankuorien kanssa saa olla varovainen, muuten käy helposti vahinko. Tervetuloa lukijaksi!

   Poista