keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

virkattu balleriinan puku ja virkattu tiara

Vaaleanpunainen helmilanka, ykkösen koukku, hopealankaa ja kirpparilta ostettu tyllimekko. Intoa, inspiraatiota ja ideoita täynnä oleva äiti :) Tyttärien mielestä tämä on niiiin ihana ja niiiin kaunis :)
Tiara on myös virkattu. Yritin ensin kruunua, mutta parin epäonnistuneen kokeilun jälkeen päädyin tiaraan. Sekin on virkattu ykkösen koukulla ja kovetettu kankaankovettajalla.
Rubiini on punainen lasihelmi, jonka liimasin kovettuneeseen tiaraan. Kierrätetty tylli on uskomattoman kaunis kimaltelevine hopeapilkkuineen :) Tämä tylliunelma pääsee nukkekotiin tytön huoneeseen. Hauskaa, miten tutun ansiosta mekko osaa seistä itsekseen :)

Lisää minivirkkauksia luvassa lähiaikoina :)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, Maria! Joskus jotkut itsetehdyt jutut onnistuvat yli odotusten :)

   Poista
 2. Mielettömän ihana mekko ja tuo tiara on kyllä piste i:n päälle, minulla tuli heti mieleen että tuollaista on pakko kokeilla tehdä itse tyttäreni nukeille :) Ja tuo nukkekoti on kyllä ihana! Mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nina! Ostin tuon tyllimekon kirpparilta alunperin tarkoituksena tehdä Animator-nukeille juhlamekot, mutta niin ne suunnitelmat muuttuvat ;) Nyt on tosiaan väkerretty nukkekotimittakaavassa :) Mukavaa viikon jatkoa myös sinulle!

   Poista
 3. Kyllä on niin ihana tyllimekko ja tuo tiaara vasta onkin piste ii:n päälle, niin upea!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Eemaiva ja tervetuloa mukaan lukijaksi :)

  VastaaPoista