sunnuntai 8. syyskuuta 2013

lippunauha koristaa aikuisten illanviettoa

Paviljongin oli vuoro toimia aikuisten illanvieton näyttämönä.
Olen niin hullaantunut näihin lippu- ja viirinauhoihin, että sellainen piti ommella myös meidän aikuisten iltaa kaunistamaan. Paviljonkiin kannettiin kristallikruunu makuuhuoneesta, mikä näytti kauniilta illalla, kun kynttilät sytytettiin sähköisten tunnelmavalojen lisäksi.
Vanhat terassituolit huolsin värillisellä puunsuojalla jokin aika sitten. Iso urakka, mutta nyt tuolit näyttävät jälleen hyviltä ja palvelevat meitä vielä monen monta vuotta. Vanhat istuintyynyt päällystin Linumin valkoisella kankaalla ja lakanakankaasta ompelin pitkät nauhat, jotka sai solmittua rusetille.
Kattauksessa käytin samoja meritähtiä ja simpukoita, joita käytettiin myös kaksosten Hawaiji-synttäreillä. Lautasliinarenkaina toimi rusetille sidottu juuttinaru.
Lippunauhasta oli tulossa liian symmetrinen ja suunnitellunnäköinen, eli kaivoin kangasvarastostani tummansinistä tähtikangasta (kuopuksen verhokangas) ja ruskeaa kangasta (ostettu joskus jotain Tilda-projektia varten.) Kaksi neljän metrin lippunauhaa ja ainoa uusi hankinta oli valkoisia lippuja koristava nauha. Jes, joskus näinkin :)

Nyt jatkan parinkin kutimukseni parissa :)

3 kommenttia:

  1. Nätti lippunauha ja niillä saa kivasti pirteyttä sisustukseen :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis! Sopii ihanasti tuonne teidän ´majaanne´.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Seikku ja NorppaStiina! Minusta näitä lippunauhoja ei voi koskaan olla liikaa :)

    VastaaPoista