keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Synttärivalmisteluja

Tauon aikana blogini on saanut uusia lukijoita :) Sydämellisesti tervetuloa! Kiitos myös teille, jotka kommentoitte edelliseen postaukseen ja toivoitte taukoni olevan lyhyt. Uudet lukijat ja kommentit ilahduttavat aina.
Täällä touhuamme kaksostyttöjen synttärijuhlia täysillä. Tytöt haluavat Hawaiji-synttärit :) Nautin todella paljon juhlien suunnittelusta ja järjestämisestä. Itse toivoisin hillitympää merihenkistä, mutta tytöt haluavat todellisen paratiisisaaren väri-iloittelun ;) Ehkä johonkin nurkkaan saan laitettua näitä hillitympiä juttuja - vaikka vessaan...
Lasipurkit on kierrätettyjä sillipurkkeja, jotka olen täyttänyt hiekalla, ja lasten rakkaudella keräämillä aarteilla etelänmatkoilta. PartyLite-kynttilät ovat olleet minulla kaapissa pitkään ja sopivat täydellisesti näihin asetelmiin.
Nämä muotit ovat minulle ;) tämän äidin hiekkakakkuleikkejä varten. Linnamuotti on uusi hankinta, pienet muotit olen aikoinaan löytänyt kirppikseltä ja ne ovat olleet lapsilla keittiöleikeissä. Nyt omin ne itselleni. Jännittää, miten kakku irtoaa linnamuotista.
Nämä sievät lasit löytyivät viime viikolla kirppikseltä huimaan euron yhteishintaan, kukat sopivat niin hyvin teemaan :)

Iloa viikkoonne, saatte kuulla vielä paljon lisää Hawaiji-synttäreiden valmisteluista ja sitten aikanaan myös itse juhlasta!

3 kommenttia:

  1. kuulostaa kivalta teidän juhlat ja kakkumuotit ovat ihan huikeat :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihanan blogin löysinkään! Täältä saa vaikka mitä ideoita! Heti rupesin virkattuja donitseja tekemään! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Nina ja Maria! Ja tervetuloa mukaan lukijaksi Maria. Kiva kuulla, että olet löytänyt blogistani kivoja ideoita!

    VastaaPoista