torstai 14. helmikuuta 2013

Tervetuloa Tähkäpää ja Pocahontas


Luulin, että meidän kaksostytöt olisivat jo liian isoja nukeille, mutta luulin väärin. Kun joka ilta piti päästä koneelle katsomaan, onko Mekkotehdas kuvannut nukkeja ja lukemaan samoja juttuja ja ihailemaan samoja kuvia aina vain uudestaan, ymmärsin, että nuket on saatava. Pitkän odotuksen jälkeen nuket saapuivat tuliaisina mumulta Pariisin Disney Storesta.

Uusia vaatteita oli saatava heti, joten niitä olen ahertanut - kaikkia kaksin kappalein:) Kiitos kaavoista mekkoon Mekkotehtaalle! Mekot toteutin ilman hihoja, näin tuli nopeammin valmista. Kangas on ohutta vakosamettia, kaapissa esikoisen taaperoajoista hautunutta. Pitsin ostin Sinellistä. Olisin halunnut suklaanruskeaa, mutta sellaista en löytänyt mistään, joten piti tyytyä mustaan.

Sukat on kudottu kolmosen puikoilla, 24s, kantapää 9s. Kokeilemalla ja purkamalla löytyi oikeat silmukkamäärät. Villatakki oli kiva tehdä hyvän ja hauskan ohjeen mukaan. Kiitos tästä linkkivinkistä Mekkotehtaalle!

Lanka on ylijäänyttä mohairia ja marinoitunut lankakorissa useamman vuoden. Nyt se jopa loppui kesken ja Pocahontas sai erilaiset villasukat. Villatakki suljetaan nepparilla, joka on piilotettu satiinikukan alle.

Näihin minivaateprojekteihin jää koukkuun. Samoilla kaavoilla ja ohjeilla voi tehdä loputtomiin erilaisia asukokonaisuuksia. Tytöt tilaavat aina vain uusia asuja ja minä niitä toteutan parhaani mukaan. Nämä nuket ovat niin kauniita! Ja niiden ihanilla hiuksilla voi tehdä kampauksia.

Vielä yksi päivä ja sitten päästään maalle hiihtoloman viettoon, myös Tähkäpää ja Pocahontas tulevat mukaan, vaikkei heillä olekaan matkalaukkuja vaatteille.

5 kommenttia:

 1. Olet taas ollut ahkera:). Todella suloiset nuket ja ihanat vaatteet.
  Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 2. Olen todennut, ettei näille nukeille voi olla koskaan liian vanha. Nyt kun taas tuli yksi blogi lisää, josta näitä löytyy, niin kyllä mun varmaan on oma saatava jossain vaiheessa. *huokaus* Mun tyttöä tuskin vähempää vois kiinnostaa, mutta mua senkin edestä.

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Hyvää ystävänpäivää :)

  VastaaPoista
 4. Ihania ja niin kauniita vaatteita! Tervetuloa nukkehulluuteen! Noiden vaatteiden tekemiseen hurahtaa ihan täysin!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania vaatteita! Osuin tänne ihan vahingossa, mutta lupaa seurailla blogiasi, niin ihania juttuja teet! Minullakin on iskenyt nukkehulluus, vaikka alunperin nuket tuli lapsenlapsille, mutta pitihän omakin saada! T:Päivi-mummo

  VastaaPoista