keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Pieniä pistelyitä

Pidän paljon ristipistojen tekemisestä ja jos vaan aika antaisi myöten, tekisin niitä paljon enemmän. Ihailen muiden kauniita, huolellisesti viimeisteltyjä pistelyitä.
Itse teen tällä hetkellä pienikokoisia pistelyitä ja näille löytyy aina paikka tyttöjen nukkekodista. Tein puputyön ensin isommalle aida-kankaalle ja nyt työn alla pienempi. Näistä tulee ehkä tyynyt.
Keskeneräinen Tower of London -työ on matkamuisto ja siitä tulee todennäköisesti taulu. Tämä kukka-aiheinen työ valmistui juuri. Malli on DMC:n lehdestä, tosin värit omasta päästä. Ehkä jo huomenna kukkataulu pääsee oikealle paikalleen nukkekodin ruokasaliin.
I have been working on small scale cross stitch patterns. The flower picture is going to take pride of place in the dollhouse dining room.

2 kommenttia:

  1. Ihania! Minäkin tein ennen paljon ristipisto- ja kanavatöitä, mutta nyt niiden teko on jäänyt taka-alalle. Näin joskus kuvaa Petteri kaniinista tehdyistä ristipistoista ja ne kyllä kiinnostaisi, vaan en ole löytänyt ohjeita :(

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marika! Toivottavasti löydät etsimäsi Petteri Kaniin ristipisto-ohjeet. Itsekin olen joskus nähnyt niitä valmiina ja ne ovat hurmaavia.

    VastaaPoista