torstai 5. tammikuuta 2012

Ommeltu lippunauha

Edellisessä postauksessa esittelin virkkaamani Maileg-kopiot. Nyt on vuorossa ommeltu lippunauha Mailegin hengessä. Aloittelin tätä jo hyvän aikaa sitten ja tänään sain ommeltua valmiiksi.Vaikeinta oli löytää yhteensopivat kankaat ja nauhat. Kolme punasävyisistä kankaista löytyi omista varastoistani. Harmaa-puna raidallinen on uusi ostos. Ja nauhat - ne ne vasta vaikeita olivatkin löytää. Tarpeeksi kapeeta, eikä yhtään kiiltoa. Siskolta sain yhden nauhan ja se hyvin todennäköisesti pelasti koko lippunauhaprojektini. Punavalkoista nyöriä olin hankkinut jo viime jouluksi.
Välillä ihmettelen, että miksei sitä vaan voisi ostaa valmista ja aitoa tuotetta kaupasta, sen sijaan että itse näpertelee. Itselläni syy on kuitenkin tekemisen ilo ja halu.
Lippunauha sopii mielestäni täydellisesti maalle, lastenhuoneen paripulpetin päälle. Pidän siitä todella paljon. Jopa niin paljon, että aion irrottaa Joeyeux Noël -nauhan ja korvata sen raidallisella nauhalla; näin nauha ei ole joulukoriste (kuten alunperin suunnittelin), vaan väripilkku lastenhuoneessa.
Aurinkokin näyttäytyi tänään kun olin ottamassa valokuvia. Aurinkoista pitkää viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Siis niin ihana <3 Kunpa osaisin itsekin tuollaisen tehdä :) Ja sopii kyllä täydellisesti paikoilleen!

    VastaaPoista
  2. Hauska! Mä sitten tykkään näistä lippu- ja viirinauhoista. Suunnitellut tekemistä jo vuosia, vaan vielä(kään) en ole päässyt alkuun...

    VastaaPoista
  3. Kiitos Paula! Näihin lippu- ja viirinauhoihin jää koukkuun. Yhden kun on tehnyt huomaa miettivänsä seuraavaa. Näitä nauhoja voisi viritellä vaikka minne...

    VastaaPoista