sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Keskeneräistä

Maalla on oltu lähes jokainen viikonloppu. Viihdymme kaikki siellä niin hyvin. Tuntuu vain, että aika ei riitä kaikkeen mitä haluaisin saada aikaiseksi. Löysin oivan puutarhan / kasvihuoneen vapaa-ajankotimme läheltä ja ihastelin kaikkia taimia ja kukkia, mitä siellä oli. Haluaisin oman kasvimaan, mutta kun kaivuri vielä tasoittaa talon ympäristöä, niin en sellaista voi vielä perustaa. Suunnitteilla on myös terassin jokaisen pylvään eteen iso valkoinen ruukku ja niihin kauniit kukkaistutukset. Toistaiseksi minulla on vasta yksi (ihana miljoonakello) ja ruukkukaan ei ole se oikea.Tällä puolen taloa on kaivuri saanut työnsä valmiiksi. Tähän olisi tarkoitus laittaa kiveys ja ruokailuryhmä sekä jonkunlainen muurattu grilli kalliota vasten. Suunnitelmissa on itse tehdä tarpeeksi iso ja tukeva ruokapöytä harmaantuneesta lankusta ja löytää kivat tuolit (polyrottinkiset?) pöydän ympärille.Leikkimökki oli käynyt lapsille pieneksi ja se piti siirtää pois kaivurin alta. Sain ajatuksen käyttää leikkimökin laudat hyväksi (mieheni sahasi leikkimökin kahtia) ja tästä on tulossa kioski. Kioskiin pitää toki myös ommella tarjottavaa.Talon sisällä on myös paljon keskeneräistä. Vessa on saatu tapetoitua. Olen aivan ihastunut tähän Laura Ashleyn tapettiin; se on todella kaunis. Kaakeleiden yläreunassa on lista (ei ole vielä tässä kuvassa), mutta lamppu puuttuu ja puutaso pitäisi käsitellä.

Niin paljon kaikkia ihania juttuja työn alla tai suunnitteilla ja niin vähän aikaa. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

 1. Hei
  Semmoista vaan, että jos kasvihuoneen haluat niin kaivinkoneella saisi pohjan tehtyä aika helposti. (tänään lapion kansa kaivanut)

  Irma

  VastaaPoista
 2. Heippa, mun piti jo aikaisemmin käydä kommentoimassa, kun olit poikennut blogissani ja maininnut virkatuista herkuista. Tuli mieleen, että oletko myynyt herkkujasi Huuto.netissä, koska donitsit olen ostanut sitä kautta ja tekemäsi näyttivät erehdyttävästi samanlaisilta? =D

  Kivoja pihapuuhia teillä! Mukavaa uutta viikkoa.

  VastaaPoista