sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Pääsiäinen mielessä

Viikonloppu meni jälleen hujauksessa mökillä. Niin kosteaa ja sateista ja märkää kaikkialla. Ulkoa hain mustikanvarpuja, koivunoksia ja pajunkissoja. Olisi tehnyt mieli ostaa keltaisia tulppaaneja, mutta kun pääsiäiseen on vielä kolmisen viikkoa päädyin vaaleanpunaisiin.Nyt sitten odottelen lehtien puhkeamista. Munanmuotoiset vaaleansiniset kynttilät ostin Tallinnasta ja asettelin ne suklaamunien kanssa vanhalle piirakkavuoalle. Suklaamunavalikoima taitaa muuten olla parhaimmillaan juuri nyt ruokakaupoissa.Tämän hauskan pääsiäisristipiston tein äkkiseltään viikonlopun aikana. Lankavalinnat eivät mielestäni menneet ihan nappiin ja taustakangas olisi voinut olla joku muu kuin jäykkä valkoinen pellava, mutta ihan hauska eteisen ikkunassa. Malli on ilmaismalli täältä.Lopuksi vielä kuva tyttöjemme viikonlopun askarteluista. Oksat valmiina virpomista varten. Suklaista pääsiäisen odotusta kaikille!

3 kommenttia:

 1. Ihania pääsiäisjuttuja sinulla jo esillä! Minullakin on pääsiäinen mielessä, tekisi mieli pistellä jotain pääsiäiseksi jos vaan kerkiän. Hauska tuo pistely ja ihan hyvät värit!
  Kiitos mukavasta kommentistasi, se kakku on muotoutunut omasta päästä. Sain tällaisen osoitteen Tinjamiilta:
  https://docs.google.com/leaf?id=0BzBvQVQ6Y_w0MGY0ZWZmZjctMTZjYS00YzcxLTk0MzktNmQ1NDFiY2YxNTk1&hl=fi

  siellä oli vaikka minkälaista leivonnaista ym. virkaten, sieltä sain idean kerroskakunkin kokeiluun.

  VastaaPoista
 2. Kivan pääsiäisen näköistä teillä jo on.

  Tuo "zorro-pupu" sydän on mielestäni ihana! Ainahan sitä miettii, että joku muu väri voisi olla parempi, mutta kyllä tuo on oikein hyvä noin! Otin mallin talteen ja yritän itsekin ehtiä tehdä ennen pääsiäistä.

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo pupusesi. Itselläkin se on suunnitteilla tehdä.

  VastaaPoista