sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Pikkuveljen uusi huone

Tässä nähtäväksenne pikkuveljen uusi huone. Kuopus ja esikoinen vaihtoivat huoneita pari viikkoa sitten. Kuopuksen huone on valmis (siis muutamaa loppusilausta vaille valmis), esikoisen uusi huone on vielä mietinnässä. Aikaisemmin pikkuveljen huone näytti tältä. Pyrin hyödyntämään mahdollisimman hyvin kaiken jo olemassaolevan. Tauluhylly on uusi hankinta Ikeasta. Ruori on löytö Kodin 1:stä; aion vaihtaa peilin tilalle valokuvan. Valokuvakehyksiä pitäisi myös yhtenäistää, nyt ne ovat varsinainen tyylien sekamelska. Yöpöytänä toimii Ikean Malm-lipastot, joiden päälle mieheni asensi puisen tason. Tällä hetkellä yöpöydällä on dinosaurusten maailma. Laatikot ovat täynnä autoja.
Ainoalla ehjällä seinällä on Esta for Kids:in purjelaivatapetti. Sänky ja vaatekaappi olivat jo edellisessä huoneessa. Kuopus itse haluaisi valkoisen puoliparven, jonka alle voisi tehdä majan ystävien (=serkkupoikien) kanssa.
Vaatekaapin päälle haluaisin purjelaivan pienoismallin. Riittävän iso ja vanhanaikainen. Olen varma, että sellainen tulee joskus vastaan. Verhot on kierrätetty isosiskojen huoneesta. Ne näyttivät aikaisemmin tältä. Irrotin vaaleanpunaruutuisen reunakaistaleen ja ompelin tilalle Esta for Kids:in sinistä tähtikangasta. Olen tyytyväinen lopputulokseen.
Värikkään viirinauhan tilasin taitavalta ompelijalta huuto.netistä. Mietin pitkään viirinauhan sijoittamista keskelle huonetta, mutta en löytänyt sille hyvää paikkaa. Nyt se saa olla väripilkkuna ikkunaseinällä. Työtaso ja tuolit olivat pojalla jo entuudestaan. Haaveilen kyllä Aallon puolipyöreästä pöydästä ikkunan alle, mutta toistaiseksi mennään tällä erittäin käytännöllisellä työtasolla. Punainen työvalo on uusi. Lamppu menee päälle kosketuksesta - taikuutta pojan mielestä.
Näin siisteiltä leluhyllyt eivät näytä oikeastaan koskaan. Nyt kuitenkin siivosin ja ikuistin ne tänne nettimaailmaan. Hyllyn päällä oleville kypärille (poliisi, palomies, haarniska, työmies) olen suunnitellut sellaista vinoa (hieman tikkailta näyttävää) hyllyä. Siihen saisi nämä eri rooleihin tarvittavat päähineet kivasti esille. Sellaiselle hyllylle olisi sopiva paikka Askon punaisen tähtikellon alla.

Ja tästä pääsee huoneesta pois. Lista puuttuu vielä hyllyjen vierestä. Tyttöjen kirjahylly on heti oven ulkopuolella. Kuopus itse on tyytyväinen huoneeseensa. Onhan se kaksossiskojen ja isän & äidin huoneiden välissä. Ja tästä huoneesta näkee paremmin ambulanssit, kun ne sireenit ulvoen ajavat tiellä. Liikuttavia nämä pienet pojat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti